top of page
Brainstorm sessie

Facilitair medewerker

Wil je aan de slag, maar ben je in de zoektocht naar (vrijwilligers)werk vastgelopen in wat nou echt bij je past en hoe jij jouw talenten kunt inzetten? Lukt het maar niet om een passende werkplek te vinden? Meld je dan aan bij 026aanhetwerk! Wij helpen jou graag op weg naar betaald werk of een vrijwilligersbaan. Begeleiding naar je (vrijwilligers)werk vindt plaats op een manier die bij jou past!
 

In Arnhem -Zuid hebben we ons kantoor. Hier ga je aan de slag om (werk)ervaring op te doen en de vaardigheden die je al hebt uit te breiden. Samen met je coach kijk je waar jouw interesses liggen en waarin je zou willen leren. Op verschillende gebieden kun je functies uitproberen: lijkt het je leuk op administratief gebied iets te doen, of juist in de receptie? Ook op ICT, of facilitair gebied kun je verschillende functies uitproberen. Dit alles onder de begeleiding van een (job)coach.


Onze coaches zijn goed opgeleide professionals en vrijwilligers die niet alleen aandacht hebben voor praktische zaken, maar ook aandacht schenken aan jou als persoon en voor jouw omgeving. Wie ben jij, wat wil jij, wat zijn jouw vaardigheden. Kortom alles wordt meegenomen om ervoor te zorgen dat jij op de juiste (werk)plek terecht komt!


Wat zoeken we
Voor onze organisatie in Arnhem zoeken we momenteel een facilitair medewerker. In deze functie doe je kleine onderhoudsklussen, houd je het kantoor schoon en dergelijke. Lijkt het je wat? Meld je dan nu aan.


Hoe meld je je aan?
Neem contact op met je wijkcoach of meld je aan via ons contactformulier. Je wordt dan uitgenodigd voor een intakegesprek. In dat gesprek bekijken we wat je wensen zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. We bekijken welke functie op ons kantoor bij jou past en zorgen ervoor dat je dan op een veilige en vertrouwde manier vaardigheden eigen kunt maken.

bottom of page