top of page
Jonge ondernemers

Informatie voor deelnemers

Ga jij aan de slag bij 026aanhetwerk?
Heb jij een uitkering, wil je wel werken maar ervaar je een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld omdat je weinig werkervaring hebt of omdat je ziek bent geweest of herstellende bent? Word dan deelnemer bij 026aanhetwerk. Wij zijn een non profit re-integratiebedrijf en we creëren werkplekken,  zowel binnen onze organisatie als daar buiten. Bij ons kijken we naar jou als persoon. Wat vind je leuk? Wat zijn je competenties, kwaliteiten, talenten en vaardigheden? Wat is je belastbaarheid, oftewel hoeveel werk kun je aan? Je wordt daarbij begeleid door een coach. Deze coach kijkt samen met jou wat goed gaat en waar je hulp bij kunt gebruiken. Je kunt in jouw tempo aan de slag met werkzaamheden die bij jou passen.


Persoonlijke aanpak

026aanhetwerk staat voor het geloof in de potentie van mensen. Wij bieden jou een veilige omgeving om je voor te bereiden op passend werk. Dit doen we door onze persoonlijke aandacht. Werk en werkeloosheid kunnen invloed hebben op je hele omgeving. Zowel positief als negatief.   Wij kijken daarom niet alleen naar jou in een werkomgeving, maar we gebruiken hiervoor een schijf van zeven gebieden. De schijf van zeven bevat een stukje stilstaan en verwerken van het verleden bijvoorbeeld met betrekking tot je persoonlijke situatie. Wat is er aan de hand mentaal, fysiek en geestelijk? Wat is nodig? Wie kan je helpen?

 

schijfvan7_190701_v3.png

Schijf van zeven gebieden

Vertrouwde omgeving
Met jouw motivatie kan je je persoonlijk en vakkundig ontwikkelen binnen onze vertrouwde omgeving. Je krijgt hier de kans om aan de slag te gaan met jouw talenten. Bij ons heb je de ruimte, zowel fysiek als mentaal, om jouw drempels te overwinnen. Hier kan je weer beginnen met het van betekenis zijn door werk te doen wat bij jou past
.

Voordelen deelname
Je wordt begeleid door een coach
We kijken naar jou als persoon
Je mag je eigen tempo bepalen op basis van je belastbaarheid
Je werkt aan je eigen leerdoelen
De werkzaamheden passen we aan aan jouw talenten en behoeftes

 Je werkt aan je eigen zingeving


Aanmelden als deelnemer
Wil jij ook deelnemen aan 026aanhetwerk? Kijk dan bij onze vacatures welke werkplekken we nu beschikbaar hebben. Je kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier of via de wijkcoach. 

Deelnemers in beeld

Eigen tijd_LR.jpg
Fijne werksfeer_LR.jpg
Jobcoach_LR.jpg
Banner inschrijven nieuwsbrief1.jpg
bottom of page