Informatie voor bedrijven

Direct inzetbare, gemotiveerde en talentvolle medewerkers
Wij bieden direct inzetbare, gemotiveerde en talentvolle medewerkers, die voorheen langdurig werkzoekend waren. Zij zijn bij ons in beweging gekomen en willen graag bij u werkervaring opdoen. Zodat ze de beweging kunnen voortzetten naar een passende plek op de arbeidsmarkt. Dit willen we bereiken door het creëren van duurzame werkgelegenheid voor mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt, zogeheten Social Return. Oorzaken van grote afstand tot arbeidsmarkt kunnen zijn: langdurige werkloosheid, sociaal isolement, burn-out, et cetera.   

 

Social Return
Door met ons samen te werken, werk je aan je Social Return. Stel, je bent een bedrijf die een aanbesteding wil doen, maar voor die aanbesteding moet je wel een deel van de omzet aan een maatschappelijke organisatie schenken. Denk dan aan ons. Of ben je bijvoorbeeld verplicht om kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt te betrekken bij je bedrijfsvoering, dan kunnen wij een geschikte deelnemer werkervaring op laten doen bij jullie bedrijf.

 

Onze deelnemers
Samen met de deelnemers kijken we naar hun talenten en wensen zodat we samen een passende functie kunnen creëren. Zij worden hierbij begeleid door een gecertificeerde coach. Bij onze samenwerking is de deelnemer in het bezit van een 7LIFE-profiel en voldoet hij of zij aan goed werknemerschap (kan alleen en in teamverband werken, komt op tijd, komt afspraken na et cetera). 

 

Welke inzichten geeft 7LIFE
7LIFE is een instrument, dat gericht is op drie belangrijke onderdelen die te maken hebben met ontwikkeling en samenwerking:
1) Communicatiestijlen, wat is je voorkeur qua communicatiestijl
2) Leervoorkeur, hoe leer je het beste
3) Veranderkracht, hoe ga je om met veranderingen
Deze informatie is leerzaam voor de deelnemer, maar geeft jou als bedrijf ook inzicht in hoe je het beste met de deelnemer om kan gaan. Meer informatie over 7LIFE vind je hier.

 

Wat we voor elkaar kunnen betekenen
Graag kijken we samen met jou hoe we invulling geven aan de samenwerking. Een aantal mogelijkheden zijn:
    • Invulling stageplekken of werkervaringsplekken
    • Invulling vacatures 
    • Opdrachten ZZP’ers 


Contact
Wil jouw bedrijf werken aan haar maatschappelijk betrokken ondernemerschap, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Met deze bedrijven werken we samen


 

koervastondernemen_logo.jpg
logo-alfa-accountants-en-adviseurs.png
IPKW.png
Banner inschrijven nieuwsbrief3.jpg

info@jobzzpmaatje.nl  |   Postbus 2030  6802 CA Arnhem  |  Privacyverklaring

© 2019 jobzzpmaatje