top of page
Zakenman
Samenwerken

Informatie voor verwijzers

Duurzame inzetbaarheid van deelnemers
Ben jij een consulent of een andere verwijzer die werkzoekenden op ondersteuning attendeert? Denk dan aan 026aanhetwerk is een non profit re-integratiebedrijf. We zijn er speciaal voor mensen met een uitkering die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. Deelname start bij trede 2 van de participatieladder.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze missie is dat we geloven in de potentie van mensen. Wij bieden onze deelnemers een veilige omgeving om hen voor te bereiden op passend werk. Onze visie is dat we gaan voor het opnieuw in beweging brengen van deelnemers, zodat deze deelnemers zingeving ervaren en duurzaam inzetbaar worden.
 

026aanhetwerk onderscheidt zich van reguliere re-integratiebedrijven door werkzaamheden aan te passen aan deelnemers i.p.v. dat deelnemers zich moeten aanpassen aan de werkzaamheden en het menszijn weer gaan voelen. Hij/zij komt in beweging door verantwoorde en professionele begeleiding, waarin talenten en mogelijkheden centraal staan. De deelnemer kan weer beginnen met het van betekenis zijn door werk te doen in een werkomgeving wat bij hem of haar past.
 

Professionele begeleiding door een goed opgeleide coach
Wij geloven in het geven van persoonlijke aandacht om deelnemers zelf te laten ervaren wat ze willen en kunnen. Ook kijken we verder dan alleen de werksituatie. We hebben hiervoor een schijf van zeven gebieden ontwikkeld. We kijken bijvoorbeeld naar de fysieke en mentale kanten. Achterliggende gedachte is dat als alle aandachtspunten in balans zijn, de deelnemer ook het beste uit zichzelf kan halen op werkgebied. Indien nodig organiseren we ook multidisciplinair overleg bijvoorbeeld met psychotherapeuten of andere coaches van buiten de organisatie.


 

schijfvan7_190701_v3.png
Participatieladder.jpg

Schijf van zeven gebieden

Bij ons krijgt een deelnemer altijd begeleiding van een opgeleide coach. Coach en deelnemer ontmoeten elkaar stelselmatig. Ontmoeting is altijd informeel en vertrouwelijk en er wordt gekeken naar de voortgang in doelen (met gebruiken van het Plan Do Check Act cyclus model). 

 

Ervaringsplekken op maat
Met 026aanhetwerk creëren we werkervaringsplekken, zowel binnen onze organisatie als daarbuiten. Op onze vacaturepagina staan alle actuele vacatures, maar potentiële deelnemers kunnen ook een open sollicitatie schrijven waarbij we samen gaan kijken waar we de deelnemer kunnen plaatsen. 

 

Contact
Wil je meer weten over onze organisatie of heb je een potentiële deelnemer die goed past binnen onze organisatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Deelnemers in beeld
 

Fijne werksfeer_LR.jpg
Eigen expertise_LR.jpg
Jobcoach_LR.jpg
rsd logo.png
Doesburg logo.png
arnhem logo.png
rheden logo.png
propersona logo.jpeg
Logo UWV.png
bottom of page