top of page
Brainstorm sessie

Maatje

Vind jij het leuk om mensen te begeleiden die zijn vastgelopen in hun zoektocht naar (vrijwilligers)werk? Word dan maatje. Iedereen kan in principe een maatje zijn (ook oud deelnemers) ongeacht voorkeur voor politiek, religie, et cetera. Jobmaatjes worden gecertificeerd na het volgen van de training en aanwezige VOG. 

 

Na de training en na kennismaking met de deelnemer ga ja samen aan de slag. Eerst wordt gekeken wat iemand wil, kan en nodig heeft. Op basis hiervan en de jobmaatjes-meetlat, worden (SMART) doelstellingen bepaald en wordt er een plan van aanpak opgesteld. Een traject duurt gemiddeld 6 maanden (met eventuele verlenging).
 

Jobmaatje en deelnemer ontmoeten elkaar veelal elke week en hebben tussendoor dikwijls telefonisch/e-mailcontact. Ontmoeten is altijd gericht op aan de ene kant informeel/vertrouwen en aan de andere kant voortgang in de doelen (met gebruiken van het PDCA cyclus model, Plan, Do, Check, Act).  


Hoe meld je je aan?
Neem contact op met je wijkcoach of meld je aan via het contactformulier. Je wordt dan uitgenodigd voor een intakegesprek. In dat gesprek bekijken we wat je wensen zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen.

bottom of page