top of page
thumbnail_IMG_4836

Netwerkbeheerder/systeembeheerder

Wil je aan de slag, maar ben je in de zoektocht naar (vrijwilligers)werk vastgelopen in wat nou echt bij je past en hoe jij jouw talenten kunt inzetten? Lukt het maar niet om een passende werkplek te vinden? Meld je dan aan bij 026aanhetwerk! Wij helpen jou graag op weg naar betaald werk of een vrijwilligersbaan. Begeleiding naar je (vrijwilligers)werk vindt plaats op een manier die bij jou past!
 

Op het Industrieterrein Kleefse Waard, in het Social Business Center in Arnhem hebben we ons kantoor. Hier ga je aan de slag om (werk)ervaring op te doen en de vaardigheden die je al hebt uit te breiden. Onder begeleiding van een goed opgeleide (job)coach ontdek je waar jouw interesses liggen en wat je zou willen leren.


Onze coaches zijn goed opgeleide professionals en vrijwilligers die niet alleen aandacht hebben voor praktische zaken, maar ook aandacht schenken aan jou als persoon en voor jouw omgeving. Wie ben jij, wat wil jij, wat zijn jouw vaardigheden. Kortom alles wordt meegenomen om ervoor te zorgen dat jij op de juiste (werk)plek terecht komt!


Wat zoeken we
Voor onze organisatie op het Industriepark Kleefse Waard zoeken we momenteel een netwerkbeheerder/systeembeheerder. Je houdt je onder andere bezig met onderhoud en beheer van het netwerk en de werkplekken en het inrichten en onderhouden van VOIP-diensten. Kennis en/of ervaring of de bereidheid om het te leren is gewenst.

Hoe meld je je aan?
Neem contact op met je wijkcoach of meld je aan via ons contactformulier. Je wordt dan uitgenodigd voor een intakegesprek. In dat gesprek bekijken we wat je wensen zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. 

bottom of page