top of page

Historie

Stichting jobzzpmaatje (werktitel 026aanhetwerk) is in 2015 opgezet en sindsdien zetten vrijwillige jobmaatjes zich, onder leiding van de projectmanager, in om mensen naar betaald werk of opdrachten te begeleiden.

Sinds eind 2018 is de stichting geaccrediteerd als aanbieder van maatschappelijke ondersteuning in het kader van de WMO in Centraal Gelderland en RSD de Liemers én hebben de trajecten die wij aanbieden betrekking op begeleiding, door vakkrachten,  vanaf trede 2 van de participatieladder. 

 

In 2020 zijn we tevens geaccrediteerd om de UWV trajecten Participatie interventie, Bevorderen maatschappelijke deelname, Praktijkassesment en Werkfit uit te voeren. Dit doen we in de arbeidsmarkt Midden-Gelderland, in opdracht van Mensenarbeid Training & advies.

Gedragscode

Binnen 026aanhetwerk houden wij ons aan de gedragscode. Deze code is bedoelt als preventief beleid van grensoverschrijdend gedrag. Wij hebben Wendy Wilhelm (wendy@jobzzpmaatje.nl) aangesteld als vertrouwenscontactpersoon en vragen onze (betaalde en vrijwillige) medewerkers de modelgedragscode te ondertekenen. Dit is tevens onderdeel van ons aannamebeleid van nieuwe (betaalde en vrijwillige) medewerkers. Daarnaast zijn, als onderdeel van ons beleid, hier ook de huisregels te downloaden.

De 026aanhetwerkers

Stanley Neyndorff

Zakelijk leider/Counselor
stanley@jobzzpmaatje.nl

Wendy

Wilhelm

Coördinator/coach
wendy@jobzzpmaatje.nl

Sarina Smelt

 

Medewerker secretariaat
secretariaat@jobzzpmaatje.nl

Jeremy Wagenaar

Werkbegeleider
jeremy@jobzzpmaatje.nl

Raymon Koene

Projectmedewerker
raymond@jobzzpmaatje.nl

Contact 

Eva

Trompetter

Coach
eva@jobzzpmaatje.nl

Banner zzpers 4.jpg
bottom of page