Historie

Stichting jobzzpmaatje (werktitel 026aanhetwerk) is in 2015 opgezet en sindsdien zetten vrijwillige jobmaatjes zich, onder leiding van de projectmanager, in om mensen naar betaald werk of opdrachten te begeleiden. Sinds eind 2018 is de stichting geaccrediteerd als aanbieder van maatschappelijke ondersteuning in het kader van de WMO in Centraal Gelderland en RSD de Liemers én hebben de trajecten die wij aanbieden betrekking op begeleiding vanaf trede 2 van de participatieladder. 

 

Vanaf 2020 zijn we tevens geaccrediteerd om de UWV trajecten Participatie interventie, Bevorderen maatschappelijke deelname, Praktijkassesment en Werkfit uit te voeren. Dit doen we in de arbeidsmarkt Midden-Gelderland, in opdracht van Mensenarbeid Training & advies.

Gedragscode

Binnen 026aanhetwerk houden wij ons aan de gedragscode. Deze code is bedoelt als preventief beleid van grensoverschrijdend gedrag. Wij hebben Wendy Wilhelm (085 1305 884) aangesteld als vertrouwenscontactpersoon en vragen onze (vrijwillige) medewerkers de modelgedragscode te ondertekenen. Dit is tevens onderdeel van ons aannamebeleid van nieuwe (vrijwillige) medewerkers. Daarnaast zijn, als onderdeel van ons beleid, hier ook de huisregels te downloaden.

Wie zijn wij

Portret Stanley.jpg
thumbnail_IMG_4553.jpg
Portret Delano.jpg
Portret Patrick2.jpg
Portret Raymond.JPG

Stanley Neyndorff

Projectleider/Coach
stanley@jobzzpmaatje.nl

Raymond

Koene

Projectmedewerker
raymond@jobzzpmaatje.nl

Delano

Charmes

Coach
delano@jobzzpmaatje.nl

Wendy

Wilhelm

Coördinator
wendy@jobzzpmaatje.nl

Contact 

Patrick van

Duren

Werkbegeleider
patrick@jobzzpmaatje.nl

Banner zzpers 4.jpg